Es poden mesurar les sensacions?

Es pot quantificar el plaer?

Per Sant Aniol, sí

La ciència ens ha ensenyat que cada gota d’aigua es compon de 2 molècules d’hidrogen i 1 d’oxigen. Tot i així, l’experiència ens demostra que cada gota de Sant Aniol és molt més que aquesta simple addició.

Poden mesurar-se les sensacions? Pot quantificar-se el plaer? Per a Sant Aniol, sí.

Amb el nou envàs de 25 cl, Sant Aniol recull tota la puresa i propietats de l’aigua volcànica en un elegant i acurat disseny, que aportar un toc de distinció al plaer de beure una aigua equilibrada i de sabor depurat.

Una ampolla de PET especialment concebuda per a tots els entorns hostalers que busquen marcar la diferència oferint productes que destaquen per la qualitat de la seva presència.

Un envàs per als que no entenen la qualitat sense l’estètica, una aigua per als que no entenen el plaer sense la puresa.

Compromís Sant Aniol

Aigua Sant Aniol et permet gaudir de la puresa de l’aigua mineral natural d’origen volcànic en qualsevol ocasió i en qualsevol moment del dia. Només cal que escullis entre l’ampli ventall d’envasos que s’adaptaran a les teves necessitats i les de la teva família.

Conscients del nostre origen i d’allò que ens fa especials, a Sant Aniol ens sentim amb el deure de compartir-ho de la manera que imposa la nostra naturalesa.

Una nova gamma

Amb aquest objectiu hem creat una nova gamma de PET. Un nou repertori d’envasos de PET destinats al consum domèstic dissenyats especialment per acomplir una funció pràctica dins la llar i, com ens dicta la nostra naturalesa, caracteritzats per un elegant disseny que ens allunya de la competència tant al lineal com a casa vostra.

Per a nosaltres, la manera com l’aigua arriba als nostres clients és decisiva. Per això, hem creat una gamma de PET que presenta el nostre producte de forma diferent i atractiva. Tots els envasos, en les seves diferents versions, han estat concebuts per complaure els sentits i elevar el moment de consum a un instant de plaer i fruïció.

Els envasos han estat dissenyats seguint les formes suaus i relleus refinats que fan referència directament a les nostres arrels, el Parc Natural de la Garrotxa. Una suggerent forma de presentació, atractiva i temptadora, que ens defineix i ens apropa al nostre client.

Una aigua excepcional

Per a Sant Aniol, la presentació importa. Per això mateix hem creat una ampolla que presenta el seu contingut com només ell ho exigeix. Un envàs de disseny diferent i distingit, pensat per plaure, amb formes acurades i aparença sòbria. Una presentació que enalteix el moment de consum i aporta elegància a la vostra taula.

 

Un envàs excepcional

Un disseny que ha traspassat els límits del marc de la restauració per ser aplaudit pel món del disseny. L’envàs no retornable de Sant Aniol ha estat reconegut amb un prestigiós premi Laus, un guardó concedit anualment als millors treballs del món del disseny i que, en aquesta ocasió, ha distingit el format de vidre de Sant Aniol com el millor packaging alimentari en la categoria de begudes. Sense cap mena de dubte, una garantia de qualitat al vostre negoci.

 

Del brollador a l'oficina

Del brollador a l’oficina. Posem a l’abast de la teva empresa la possibilitat de gaudir de les propietats mineralògiques i de la puresa volcànica de l’aigua mineral natural de Sant Aniol, una font de salut dins del teu espai laboral gràcies als dispensadors que Aigua Sant Aniol t’ofereix, la distribució dels quals és sense càrrec. Disseny exclusiu i avenços tecnològics es combinen en un expenedor equipat amb els sistemes antibacterians més avançats per aportar salut i benestar als teus passadissos.

Més cicle de vida per l'envàs

Estimar la natura. L’ADN de Sant Aniol transmet la nostra veritable essència. Car una aigua no podria ser realment natural si no li retornés a la natura el que aquesta li ha concedit primer. Per això, Sant Aniol presenta el seu nou envàs retornable. Una ampolla de vidre més resistent que permet ser reutilitzada i, així, ser comercialitzada a un preu més competitiu tant als canals de distribució com al públic directament. Cal afegir que el seu format reciclable afavoreix un major estalvi energètic i contribueix de manera directa al desenvolupament sostenible.

I tot això, de nou, amb un disseny elegant i acurat. Una aportació estètica que vesteix la seva taula amb detalls senzills, atorgant-li classe i distinció.