I guanya una de les deu ampolles signades.
Descobreix l'esperit volcànic de Luis Suarez.
Contacte
© Aigua de Sant Aniol SLU, 2019

Política de privacitat

Reglament General de Protecció de Dades (RGDP) – Maig de 2018.

L’informem que les dades personals dels nostres clients seran tractades de conformitat amb els principis de transparència, limitació de la finalitat, minimització de dades, exactitud, integritat i confidencialitat, així com respectant la resta d’obligacions i garanties establertes en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 vinculat a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquesta informació.

Amb l’objectiu de complir l’esmentat Reglament, hem actualitzat la nostra Política de Privadesa:

Responsable: Aigua de Sant Aniol SLU amb NIF A-17000514

Finalitat de tractament: tractem la informació que ens facilita a fi de proporcionar-li el servei sol·licitat i enviar-li comunicacions relacionades amb el contingut dels nostres productes i serveis.

 • Procedència i categoria de dades tractades: les dades personals que tractarem són les seves dades d’identitat que vostè ens facilita a través del formulari de registre que trobarà al nostre lloc web.
  • Temps de conservació: les dades proporcionades es conservaran mentre perduri la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.
  • Legitimació: tractem les seves dades només si comptem amb el seu consentiment explícit o informat per a fer-ho, i sempre de conformitat amb les finalitat descrites.
 • Destinataris: les dades que vostè ens facilita no es cediran a tercers, a excepció dels casos en què existeixi una obligació legal.

Si bé, per a dur a terme determinades funcions necessàries per a la prestació del servei, les seves dades poden ser tractades per tercers que actuaran com a encarregats de tractament i que estaran obligats contractualment a complir amb les seves obligacions legals d’encarregat de tractament, a respectar la confidencialitat i secret de la informació.

 • Drets: vostè és titular dels següents drets sobre les seves dades de caràcter personal
 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació o oposició del seu tractament.
 • Revocació del consentiment prestat.
 • Dret a la portabilitat de les seves dades.

Per a l’exercici dels drets haurà de dirigir-nos una comunicació escrita a través del correu electrònic santaniol@santaniol.com especificant el dret que desitja exercitar.

De totes maneres, l’informem que vostè pot sol·licitar la tutela dels seus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb seu al Carrer Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.

2019 © Aigua de Sant Aniol SLU. Tots els drets reservats.
by NEORG

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca