Gràcies per tot
pistoler!
Descobreix l'esperit volcànic de Luis Suarez.
Contacte
© Aigua de Sant Aniol SLU, 2019

Política de qualitat

Política del Sistema d’Innocuïtat dels Aliments

Sant Aniol considera la innocuïtat de l’aigua envasada un compromís prioritari en la seva estratègia i valors fonamentals de la seva idea d’empresa. La col·laboració, dinamisme i el compromís de la totalitat de persones que composen l’equip humà de Sant Aniol són imprescindibles per poder oferir un servei de qualitat i segur pels nostres consumidors.

Aquesta política és el marc de referència per l’establiment i revisió dels objectius d’innocuïtat dels aliments i promou a tots els nivells de l’organització els següents compromisos:

  • Acomplir amb tots els requisits legals i normatius en matèria d’innocuïtat alimentària i altres matèries que li són d’aplicació.
  • Assegurar que les instal·lacions i equips es troben en condicions higièniques adequades, en bon estat i no són una font de contaminació pel producte elaborat.
  • Fomentar el compromís i la participació de tots els membres de l’organització, mitjançant la formació i capacitació per garantir la innocuïtat i la qualitat del nostre producte.
  • Assegurar que tots els riscos del nostre sistema APPCC es troben identificats, avaluats i controlats de tal manera que no poden incidir en el risc sanitari del producte final.
  • Garantir la traçabilitat de l’aigua envasada.
  • Garantir el manteniment d’un sistema de comunicació eficaç i transparent, tant a nivell intern com extern, en qüestions relacionades amb la qualitat i la innocuïtat alimentària. 
  • Establir uns objectius anuals d’innocuïtat, amb revisions periòdiques dels mateixos amb la conseqüent millora contínua del sistema.
  • Vetllar perquè el nostre producte sigui de qualitat, legal i autèntic, prevenint el frau.

Com a Director d’operacions, manifesto el meu compromís amb el desenvolupament del sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments basat amb la norma FSSC 22000:2018 i els sistema APPCC basat amb el Codex Alimentarius, així com la millora contínua de la seva eficàcia.

 

2019 © Aigua de Sant Aniol SLU. Tots els drets reservats.
by NEORG

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca